aldakaradolami

Smink inför studenten

 

Dessa fyra produkter ovan är mina fyra måsten inför studenten!

Ögonskuggspaletten är lätt att arbeta med, fina neutrala färger och mycket variation, priset är också underbart då den endast kostade 99kr på Rusta! Har ni ingen Rusta nära er, så finns den ven HÄR

Revlon Colorstay foundation har varit min favorit i några år, men har inte köpt den på länge då den inte finns att få tag på i butik. Hittade den dock för ett bra pris online, och är så glad över att jag köpte den inför studenten. Täckningen är över förväntan och hållbarheten ännu bättre, blir dessutom inte alls lika oljig som jag brukar. Fick den fantastiska hållbarheten bekräftat idag när jag bestämde mig för att se finalavsnittet av TVD och tårarna bara rann. En titt i spegeln och min foundation hade inte rört sig, SÅ BRA ÄR DEN! HÄR kan ni köpa denna, se bara till att ni får färgen rätt!

Även eyelinern har bra hållbarhet, speciellt på oljiga ögonlock. Dessutom är det lätt att få en fin vinge. HÄR finns den! 

Slutligen har vi min älskade Contour & Blush palett från BH Cosmetics! Inte ett måste inför studenten men en bra grej att ha! Finns allt som man kan behöva. Allt från ett uppljusande pudet, till contour och blush. Dessutom två hudvärgade puder i olika undertoner, alla i matta färger. HÄR hittar ni denna! 

 

15 maj 2015 20:05 | Beauty |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas