aldakaradolami

EBAY FYND - MENOW•PRO - KISS PROOF SOFT LIPSTICK

Dessa läppstiften har jag väntat länge på, men äntligen fick jag hem dem. Ebay är ju trots allt känt för långa leveranstider men jag började nästan tvivla på att de skulle komma fram över huvud taget. Jag har sett att det finns vissa svenska hemsidor som börjat sälja dessa, ett 3-pack för 179 kr(!!). För tre läppstift kanske det inte verkar så mycket men när det är en asiatisk vara, och när man dessutom kan få fyra stycken för 4 dollar(gratis frakt dessutom) så är det ett rejält överpris. Visst får man vänta några veckor men till inköpspriset är det väl värt väntan. 

Testade en av dem lite snabbt innan jag skulle ut en runda och konsistensen är så jäkla skön på läpparna då man knappt märker av att man har något på. Dem är krämiga i början men torkar snabbt till en pudrig finish. Detta gör dem såklart ganska uttorkande men med skrubbade läppar och ett läppbalsam under så är dem perfekta!

Färgerna kan jag inte säga så mycket om då jag köpte dem mest neutrala (05, 08, 15 & 17), men jag rekommenderar att kolla på youtube där det finns tjejer som swatchat alla färger. 

HÄÄR kan ni köpa dem! 

15 februari 2016 16:11 | Beauty |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas