aldakaradolami

Best purchase of my life!

Vill ni veta världens bästa uppfinning inom sminkvärlden? Det är dessa två svampar. Om ni inte testat att applicera er foundation med en sådan här svamp så borde ni genast sticka till närmsta butik, eller genast beställa en sådan här online. 

Jag överdriver inte alls när jag säger att jag inte använt någon typ av foundationborste sedan jag skaffade min första svamp, och jag kommer nog aldrig byta tillbaka heller. Grejen med dem här svamparna är att man blöter ner dem i vatten, och sedan kramar man ut all vätska tills att det inte kommer ut något vatten mer. Svampen har sedan fördubblats i storlek. Dels motverkar detta att foundation sugs upp av svampen, dels gör det att svampen blir mjukare och det känns som att man duttar moln på huden. Det är lättare att blanda ut foundation och den lilla fuktade svampen motverkar kakighet.

Om ni funderar på vilken ni ska köpa så spelar det ingen som helst roll egentligen. Real Techniques svampen är billigare och funkar i princip likadant som Beautyblendern. Den suger åt sig liiiite mer produkt men minimalt och ingenting man direkt märker av. Jag märker dock att Beautyblendern är lättare att göra ren med vanligtvål, medan foundation på den andra svampen verkar fästa sig lite hårdare. Vilken ni än bestämmer er för att köpa så är det billigaste alternativet att beställa från Cocopanda.se. Världens bästa webshop som jag beställt ifrån flera gånger. Oftast går priset lite upp och ner men det är alltid billigare än i butik. 

Beautyblendern går just nu för 139kr, dock såg jag att det fanns två olika presentset med två svampar och rengöring för 335 kr respektive 351 kr. --> Här hittar ni dem!

Real Techniques svampen går för ynka 71 kr, världens kap ju! --> Här hittar ni den! 

4 januari 2016 10:00 | Beauty |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas