aldakaradolami

Kategori: Beauty

MAC overdose

Bilder från Weheartit

Har länge varit intresserad av MAC och deras fantastiska produkter men har alltid lyckats övertala mig själv att det inte är värt det. Visst, deras produkter är inte superdyra men inte heller jättebilliga. Nu kan jag dock inte sluta tänka på deras läppstift, Faux och Velvet teddy. Eller läppennorna Whirl, Spice och Soar! Jag får pyskos bara jag tänker på det, måste måste måste inskaffa mig någon av dessa snarast! 

Ha de! 

Happiness

Idag spenderades mestadels av dagen till NP i svenska, följt av en medialektion där jag visade upp min film. Nervöst men hur kul som helst! Stack sedan till mc med Pammsi och träffade på Anita med sin kille där, vilket innebar mycket snack. Köpte med mig hem en liten Ben&Jerrys då jag hört mycket bra om den, och OM den var god! Mummaa!

Hemma väntade ett paket med denna underbara paletten och en eyeliner från bubblebox.se. Väntar dock på ännu ett paket från samma hemsida på ett puder och lite läpprodukter. Har börjat bli kär i smink igen och även om plånboken lider, så värms mitt hjärta. Dessutom var inte produkterna allt för dyra! 

Ha de! 

Balsammetoden

Idag bestämde jag mig officiellt för att starta balsammetoden i hopp om friskare, längre och mindre fettigt hår. Det kanske verkar konstigt att enbart använda balsam när man lider av fettigt hår men detta är det uttorkade hårets sätt att kompensera för brist på fett. Har läst en hel del om denna metod och känner mig redo för att ge det en chans. Lyckligtvis hade jag redan alla godkända produkter hemma och jag är redo för detta! 

Wish me luck! 

Fem favoriter under 100Kr

1; H&M Lip Pen - Natural beauty - 39.50kr //2; Maybelline SuperStay Better Skin Concealer - 99kr // 3; Isadora Perfect lipliner - 79 Subtle Nude - 69kr                   //4; H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan - 39,50kr //5; Eyes Lips Face, Contouring Blus & Bronzing Powder - Antigua - 45kr

Bra behöver inte alltid innebära dyrt. Det mesta i min sminkkollektion är budgetprodukter då jag varken kan eller vill spendera hundratals kronor på en fjuttig produkt. Vissa saker är definitivt värda att investera i men som student fungerar helt enkelt inte den livsstilen. Dessa produkter hade jag dock aldrig bytt ut mot ett dyrare alternativ då jag anser att de är så pass bra. I'm in love! De tre första är nya favoriter, medan resterande är gamla godingar som jag gång på gång återköper.