aldakaradolami

Kategori: Resor

HELLO DECEMBER!

Och så var det helt plötsligt 1 december, whuuuut?! 

Skolan är tuff för tillfället men håller sakta på att svalna lite, snart så har jag avklarat en hel termin, hur sjukt är inte det?! På torsdag sticker till min älskling uppe i Stockholm för att spendera helgen med henne och nästa vecka har jag min fältstudie så då slipper jag se Campus. Över nyår drar jag även till Göteborg, vilket kommer bli såå kul!

Denna månaden verkar ändå se väldigt bra ut, trots att jag inte har något ordentligt jullov! 

Happy december guys! 

Copenhagen

Här kommer några bilder från vår lilla köpenhamnsresa. Vi hade otroligt tur med vädret och staden var perfekt denna dag. Dagen innebar bland annat shopping, skratt och mycket prat. Dagen innan resan fick jag även hem min selfiestick från Fyndiq.se och den användes en hel del! Bilderna blir superfina när man kan ta en gruppbild där alla faktiskt syns. Ett plus är också att man slipper be någon ta en bild där alla är med.

Måste även nämna att Joe & The Juice har världens bästa shakes. Jag valde en Lemon shake, och den måste varit den godaste shaken jag druckit på länge. Perfekt blandning av citron och banan, mums!! 

 

 

Typical me

Hade världens stressigaste morgon efter att ha vaknat en halvtimme innan jag skulle dra hemifrån. Slängde på sminket och kollade min lista över saker jag inte fick glömma. Lyckades på något sätt sticka hemifrån i tid och hoppa på tåget 10 min innan avfärd. Har lugnat ner mig lite nu och försöker smälta att jag kommer träffa mina älsklingar om cirka 6-7 timmar. Ha deee!

Countdown

Fredag morgon bär det av och börja längta mer och mer för varje dag som går. Mest bara över att få träffa mina favvisar men även inför nyår och såklart släkten. Taxfreeshopping till max dessutom! 

London baby!

Ju mer tiden har gått desto mer börjar jag längta till London. Shoppingen, sällskapet, storstaden! Såklart finns det saker som man är mindre nöjd med men när man är där med skolan så är det sådant man få stå ut med.

One more week! 

Tattoo

Bild från sista kvällen i Thailand, fixade äntligen min efterlängtade tatuering. I'm in love.

Back home

De sista dagarna av resan har jag helt enkelt inte haft tid att blogga, och för att vara ärlig sp har jag dessutom glömt bort bloggen då jag gjort annat kul! Anläde till Sverige runt fem igår och somnade rätt tidigt. Skolan har dessutom börjat och jag har redan ett fullspäckat schema. Lägger upp bilder från resan som jag har i mobilen lite då och då men kommer även att visa lite bilder från systemkameran. Ska dra mig mot sängen nu så hörs vi inom närmaste framtid!

Fun wednesday

Då vi skippade stranden idag så ägnade vi istället dagen till att gå runt och utforska Jungceylon mall. Otroligt bra och stort köpcentrum med massa fint för bra priser. Självklart innebar det en del shopping, får visa vad jag köpt när jag väl är hemma i sverige. Just nu njuter jag iallafall av onsdagskvällen med mina favoriter. Pocky och Smirnoff ice!

New day

Äntligen en strandfri dag! Efter ca åtta dagar på stranden så skippar vi en dag idag för att låta vår hy återhämta sig. Vi vill ju inte börja fjälla! 
Tror vi drar oss mot Jungceylon mall runt tvåtiden och får in lite shopping. Gott nytt år föresten!

Typical

Sitter på en resturang vid stranden. Fin havsutsikt och god mat! Dock rätt typiskt av mig att välja cheeseburgare men det var det enda jag var sugen på med tanke på hur jag mår idag!