aldakaradolami

Kategori: Style

Bedroom inspo

 

And I'm back, sorta.. Tycker bloggande är superkul, men har ingen inspiration till att blogga överhuvudtaget. Försökte ju hålla ett schema med 3 inlägg per dag, under specifika tider men tappade snabbt inspon och kände att jag inte hade något att blogga om. Vill ju ändå komma med inlägg som har ett syfte och som kanske kan hjälpa eller inspirera någon.

Har officiellt börjat min andra termin på socionomutbildningen vilket innebär stress åter igen. Har självklart plugg som måste göras, men är ganska lat för tillfället och skjuter ständigt upp det. Inte nog med det så har även min bror flyttat upp till Örebro där han själv studerar. Lite tråkigt är det att ständigt vara hemma själv, men ändå ganska skönt. Kommer flytta in i hans rum, och det i sig innebär en massa planering och jobb. Under helgen kommer vi förhoppningsvis måla om det rummet, och jag hoppas kunna vara helt klar inom några veckor. Är så exalterad över att inreda och fixa till rummet till min egen stil, och tror det kommer vara en enorm lättnad när allt är klart och man har sin lilla relax-zon, där inget plugg kommer innanför väggarna. 

 

DUTCH BRAIDS

Är inte denna hårstilen så jäkla snygg!? Man har ju sett ett flertal bilden på Khloé Kardashians långa flätor och jag tycker det är en riktigt multifunktionell frisyr. Den är snygg medan man har håret flätat, sedan kan man ta ut det och då har man fina lockar. Man slipper då även tvätta håret vart enda dag. Jag önskar bara det hade passat mitt tjockisansikte lite mer, men det är alltid kul att testa nya stilar. 

Ska strax gå och lägga mig då jag ska till Gekås tidigt imorgon, vilket innebär att jag måste vakna senast halv fem... uschhh. Nää men har tjatat på att dra och shoppa så pass länge att jag verkligen inte klagar. Det kommer säkerligen vara mycket folk men fortfarande kul att få hem mycket för pengarna. Är nog mest exalterad för sminket och sminkförvaringen, men också kläder och presentershopping.

Godnatt på er alla fina!  

Sporty chic

Bilder från weheartit

Jag älskar sportiga outfits. Bekvämt och snyggt, precis som det ska vara. Kenza tycker jag nailar alla sorters outfits men det är just någonting med det sportiga som hon gör så bra. Ivyrevel byggs på precis en sådan stil som jag tycker är extra snygg, kanske ska beställa hem något plagg därifrån? 

 

Märks det att jag ändrat stilen samt storlek på texten. Tycker bloggen överlag blur snyggare med sådan här text, lite renare och lättläst helt enkelt. 

Ha det! 

 

 

Silver & White for spring

 

Idag ägnade jag inte en enda sekund till plugg utan stack till väla med Parmida istället.

Köpte med mig dessa tre par skor från skopunkten, vilket helt enkelt inte blir billigare samt att skorna är perfekta till våren. Utöver svart är silver och vitt lätt dem finaste färgerna och älskar dem också i kombination med varandra. Får se hur det går med att hålla dem vita skorna vita, men ska göra mitt bästa. 

Köpte även med mig ett par välbehövliga svarta byxor från H&M, dock inget som är värt att visa.

 

Ha det! 

Eargasm

Fysatan vad jag vill ha dessa!!

Listan av mina addictions blir bara längre, ganska sorgligt när man tänker efter. Hursomhelst så hade jag inte klagat på att tillägga några piercingar i mina öron. synd bara att plånboken inte tillåter mig till att göra vad jag vill. Ännu en väldigt sorglig sak. 

The Kimono

Ett av sommarens måsten. Personligen hade jag dock matchat lite annorlunda men det beror helt och hållet på mig själv. 

Hade man haft en kropp som tjejerna ovan så hade jag säkert också hoppat runt i shorts och magtröja. I'm working what I got! :)

 

Birkenstock love

Tyck vad man vill om dessa godingar men ett par ska jag ha. Funderar dock fortfarande på om jag ska köra på äkta vara, eller testa mig fram med ett billigare par. 

 

Upp